Home > Η σχολή οδηγών Ldrive

Η σχολή οδηγών Ldrive

Πριν από αρκετά χρόνια δημιουργήσαμε τη σχολή οδηγών Ldrive, σε έναν ευχάριστο χώρο στη Λάρισα με γνώμονα όχι μόνο την αισθητική αλλά και την τεχνολογία. Έτσι, αποκτήσαμε όλα τα σύγχρονα μέσα για να γίνει η εκπαίδευση σας ένα έγκυρο, ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι. Στη συνέχεια ένας νέος χώρος προστέθηκε στον Τύρναβο και πλέον μπορούμε και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας χωρίς την ανάγκη μετακίνησης.

Τα οχήματα που χρησιμοποιούμε στο μάθημα οδήγησης είναι σε άριστη κατάσταση και ελέγχονται τακτικά όχι μόνο για τη σωστή λειτουργία τους αλλά και για την ασφάλειά σας και των συνοδών σας. Μόνοι, ή με παρέα, ατομικό ή ομαδικό μάθημα οδήγησης, πρωτάρηδες στο τιμόνι ή παλιοί οδηγοί που έχετε να οδηγήσετε πολύ καιρό και θέλετε να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας. Στη σχολή μας αυτό θα το κάνουμε πράξη.

Όλα τα διπλώματα, αναθεωρήσεις αλλά και επεκτάσεις αποτελούν το αντικείμενο της σχολής μας με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Ακολουθούμε πρωτοποριακά και επιτυχή συστήματα εκπαίδευσης που χαρακτηρίζουν τις κορυφαίες σχολές οδηγών της Ελλάδας.

Στη σχολή οδηγών Ldrive οι στόχοι μας είναι:

Να εκπαιδευθείτε στο σωστό και αποτελεσματικό χειρισμό του αυτοκινήτου.
Να εξοικειωθείτε με την οδική κυκλοφορία.
Να αποκτήσετε σωστή οδική συμπεριφορά.
Nα κατανοήσετε τη θεωρία και τη λειτουργία του αυτοκινήτου ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην αντιμετώπιση απλών βλαβών.
Να γίνετε κύριος του οχήματος σας.

Στη σχολή οδηγών Ldrive αναλαμβάνουμε :

Τη Θεωρητική και Πρακτική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών για την απόκτηση Αδειών όλων των κατηγοριών, αλλά και την μετεκπαίδευση των ήδη οδηγών, για την εξοικείωσή τους με την οδήγηση.
Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται σε αίθουσα διδασκαλίας με τη χρήση Η/Υ και ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό, που δείχνει τρόπους ορθής η εσφαλμένης οδήγησης, καθώς και τη λειτουργία των βασικών συστημάτων του οχήματος.
Τα τεστ, τα βιβλία και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται από τη σχολή στις εξής γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα και Αλβανικά.

σχολή οδηγών Ldrive
 

 

 

 

Ldrive-Larissa 

 


Ldrive-Tirnavos